laatste nieuws

Omega sledehondenteam


16/01/2016, eerste sponsor voor het Omegateam.


Wij zijn blij dat wij Digipet hebben mogen verwelkomen als onze  kledingsponsor. Dankzij Digipet zullen wij er als team er tijdens wedstrijden en trainingen goed gekleed bij lopen.

Digipet

Meer weten over Digipet, klik dan op de onderstaande banner


Wilt u een Digipet bestellen dan kan dat via de SHRN

Wat is een DigiPet tag?

 Een DigiPet QR Tag is een penning met een unieke QR code die je aan de halsband van je huisdier bevestigt. De QR code kan met iedere smartphone of tablet worden gescand en leidt direct naar de PetPage van je huisdier. De gegevens die op de PetPage worden getoond kun je altijd aanpassen via www.digipet.nl.

 Zodra je huisdier vermist wordt kun je dit ook aangeven op DigiPet.nl. Je huisdier wordt dan getoond in onze gallerij van vermiste dieren. Ook kun je hier snel en eenvoudig een “Vermist” poster maken die je in de buurt kan ophangen.

 Wanneer de vinder van je huisdier de QR Tag scant of het tagnummer en de pincode invoert op www.digipet.nl worden naast de contactgegevens van het baasje ook profielgegeven van je huisdier getoond. De vinder is zo direct geïnformeeerd over het karakter en de gezondheid van je huisdier en kan daar rekening mee houden.

 De gegevens op de PetPage kunnen een grote bijdrage leveren aan de snelle en behouden terugkeer van je huisdier. De DigiPet Tag biedt zo een een laagdrempelige aanvulling op de microchip en is gemaakt om meer dieren te herenigen met hun eigenaar en het aantal dieren dat in een asiel terecht komt te verminderen.