Maya is geboren op 21-09-2009 en is een Teefje

 

Maya heeft van 2016 tot 2019 wedstrijden gelopen, in 2019 heeft ze afscheid genomen van  de sport en mag ze genieten van haar pesioen. 

Maya is als 10 maanden oude puber bij ons komen wonen, wij waren toen al de 5de eigenaar.  Maya was slecht opgevoed en het heeft dan ook een tijdje geduurd om van haar een handelbare hond te maken.  Nu op latere leeftijd is ze een heerlijke hond, die sociaal is en zich over onze pup Fireranger omfermt 

Diesel is op 01-04-2013 geboren en is een reu.

 

Diesel is op 1,5 jarige leeftijd bij ons komen wonen.
Hij is bij ons gekomen met een behoorlijke voorgeschiedenis. Diesel is voor dat hij bij ons kwam wonen door de dierenbescherming in beslag genomen. 
Hij werd door een broodfokker als dekreu gebruikt en wat totaal uitgemergeld. 

Nadat hij in de eerste opvang is gesocialiseerd is hij bij ons komen wonen. 
Diesel is in 2016 samen met Maya in de sport gestart en is nog steeds aktief. 

Blue is op 09-06-2017 geboren en is een reu.


op 13 mei 2018 is Blue toegetreden tot onze roedel.

Blue heeft in zijn eerste seizoen laten zien dat hij een echte werkbuffel is, hij zal dan ook tot de laatste meter van een wedstrijd alles geven wat hij nog heeft, maar nooit over zijn grenzen. Hoe zwaarder het terein hoe harder hij gaat werken. Zijn kracht en gewicht werken dan echt in zijn voordeel. 

Fireranger is op 13-05-2020 geboren en is een Reu.

Fire(ranger) is onze eerste husky met stamboom. En is geboren bij de Udaschka kennel.  Fire zal over 2 jaar Diesel gaan vervangen in de sport maar op dit moment mag hij nog lekker pubberen en genieten van zijn jonge leventje 

Stamboom van Fireranger Udaschka